Odmisli stres, prikliči si užitke!

V seksu bi morali vsi uživati, morali bi se prepustiti toku, ne bi smeli misliti na nič in to bi bilo to. Problem danes pa je, ker smo zelo velikokrat, tudi med seksom z mislimi kje drugje in ne pri tisti pravi stvari kje bi morali biti, zato pa tudi morda kdaj ne uživamo v tolikšni meri kot bi morali, kajti naše razmišljanje o ostalih rečeh zna biti zelo moteče.

Ker, pomislite, ko venomer razmišljate o nečem, in ko greste zvečer spati, ali lahko zaspite? Jaz osebno, ko nečesa ne morem dati iz glave ponoči nikakor ne morem zaspati kot je treba, ker neprestano procesiraš v glavi nekaj, čeprav bi moral to odmisliti, vendar ja, ni enostavno.

In enako je pri seksu, če ne odmislimo vseh težav vsaj za pol ure, eno uro, dve, se nikakor ne moreš sprostiti in si kot v nekem krču. Zato prvo kar poskušajmo narediti, če imamo to težavo, da se sprostimo in da poskušamo odmisliti negativne misli in tiste reči, ki nas nevede morijo.

Pa če vsaj za malo nam uspe je to velik napredek. Nato pa so tukaj tudi kakšne tablete za erekcijo, s katerimi si lahko pomagamo do še boljšega seksa, potem tudi kakšni afrodizijaki, španska muhica in še marsikaj bi se našlo. Zakaj bi bil vsak spolni odnos nekaj navadnega, povprečnega, pač kot vedno?

Zakaj ne bi vse skupaj malce popestrili in bi bilo vsakič znova nepozabno! Užitke lahko naredimo res izjemne, vrhunske, da ne bomo hoteli nehati, in ja vem sliši se vam morda neizvedljivo, ampak je izvedljivo in to še kako.