Miele: Indukcijska kuhalna plošča

Spoznajte kreativnost na povsem novi ravni. Predstavljamo vam najbolj inovativno in revolucionarno kuhalno linijo doslej. Miele generacijo 7000 postavlja nova merila, nad katerimi so navdušeni tudi vrhunski kuharski mojstri. Za eno največjih presenečenj je poskrbela indukcijska kuhalna plošča, ki ji ni para.

Indukcijska električna kuhalna plošča generacije 7000 pri čaranju v kuhinji omogoča vso svobodo, ki jo potrebujete. Kuhalna plošča z inteligentnim prepoznavanjem posode zazna, če premaknete posodo in se skupaj z njo premika po celotni površini. In to s prej določeno temperaturo! Po zaslugi inovativnega dizajna površine, lahko svoje posode skoraj neslišno premikate po celotni kuhalni plošči.

Čemu pravzaprav indukcijska kuhalna plošča? Z njeno pomočjo lahko izkoristite vse svoje kuharske atribute in obudite vsako kreativno žilico. Segreje in ohladi se hitreje kot katerakoli druga kuhalna plošča, zato je kot nalašč za vse, ki včasih nimate dovolj časa za pripravo hrane. Natančna temperatura in doseganje vrhunskih rezultatov nista glavni vrlini Mielejeve indukcijske kuhalne plošče, pač pa to, da poskrbi, da je vedno na tekočem s kuharskimi trendi.

Na indukcijsko kuhalno ploščo Miele prisega tudi vrhunski kuhar, Kyle Connaughton, ki ga odlikujejo kar tri Michelinove zvezdice. O Mielejevi inovaciji pravi takole:

»Pri tej indukcijski plošči se mi zdi najboljše to, da lahko na njej delamo toliko različnih stvari hrkati. Doslej nam tehnologija še ni omogočala, da bi se v kuhinji gibali s takšno eleganco in takšno uravnoteženostjo – vendar je to natančno tisto, kar kuharji želimo. Rezultat je ujet trenutek dneva, najboljše, kar nudi sezona, razdeljeno na več majhnih jedi. Kreacija, pri kateri človek okusi vsako posamezno aromo, vsak element pa je natančno toplotno obdelan ter umetniško predstavljen.«

Ste že slišali za funkcijo Con@ctivity? Ta omogoča ohranjanje nadzora med kuhanjem. Napa se avtomatsko odzove na vsak korak kuhanja. Medtem, ko se vi posvečate svoji kulinarični mojstrovini, se osvetlitev in moč odsesavanja sopare povsem samodejno prilagajata.