Lep vs. Slab dan

Sedaj prihajajo vedno bolj topli dnevi in mnogo raje preživljamo čas zunaj v naravi ter smo posledično mnogo manj v stanovanju. Prav tako je zunaj mnogo bolj toplo kot pa če si noter. Perfektno je tudi da gremo na kakšno kavico, na sončka, kjer nas prav lepo prijetno pogreje. Potem poleti bomo iskali senco, ker nam bo prevroče na soncu, ampak sedaj pa prav iščemo, da smo lahko direktno izpostavljeni sončku. Potrebno je izkoristiti vse tople dneve in vsak lep dan, tiste slabe dneve pa smo lahko v stanovanju, ležimo, gledamo televizijo ali karkoli druga, morda prenavljamo, če imamo kaj. Jaz recimo sedaj te prečudovite dneve, ki so izkoristim, da sem v naravi, z živalmi, ker to me resnično sprošča in navdaja s pozitivno energijo, in sem srečna.

Ko pa so slabi dnevi pa se trenutno posvečam prenovi moje spalnice, ker je res čas, da jo kompletno prenovim. Naročila sem si že popolnoma novo spalnico, točno takšno kot si jo že res dolgo želim, ampak v sobi kot takšni pa je potrebno postoriti še kar nekaj reči kot so stene, tla, ker bom tudi tla menjala in vse to je potrebno narediti preden pride spalnica. Res komaj čakam, da bo vse to konec in da bo postavljena točno tako kot imam zamišljeno, ker bo prišlo res top.

Sama zelo rada urejam prostore in si zamislim kaj točno bi imela, potem mi je v še večje veselje hoditi po trgovinah ali pa po spletu in iskati točno to kar se je porodilo v moji glavi, to resnično obožujem. Če bi pri nas posel z opremljanjem stanovanj, hiš šel kot to gre v Ameriki bi bila to verjetno moja služba. Pri nas pa res kaj pa vem, ljudje si v večini sami opremljajo, niti ni nekaj preveč denarja, da bi dajali v te namene se mi zdi, v tujini so pa vseeno »bolj bogati«, vsaj tako mislim, kako pa je res na stvari pa kdo ve. Ampak ok, lahko pa urejam moje stanovanje in v prihodnosti upam da tudi hišo. Korak po korak in bo.