3D reklamni napisi

Hočeš opozoriti nase, da ljudje vidijo to kar hočeš? No, 3D reklamni napisi so top izbira za to, da boš viden. Sploh, če imaš kakšno spletno trgovino, se ukvarjaš s čim kar hočeš, da ljudje vidijo, ko se peljejo mimo oz. gredo peš, ali pa hočeš le koga pohecati, ker ima okroglo obletnico in to se ponavadi dela, da se obesi od slavljenca slika in leta in to vsi, ki se mimo peljejo vidijo. Pač nešteto je stvari za kaj se lahko uporabijo takšni reklamni napisi. Recimo, ko se odpira kakšna nova trgovina, zakaj na vsakem koraku vidiš neke letake, napise, table?

Zato, da čim več ljudi izve, da se na določenem mestu odpira nova trgovina, kako pa bi ljudje vedeli da se dogaja nekaj novega? Ne moreš vedeti, če ne vidiš tega nekje. Ok, morda čez čas bi že opazil, da je nekaj novega nekje, ampak trgovina bi ta čas imela zelo malo prometa, ker tako noben ne bi vedel, da se je pa tam na novo odprla, zato pa tako zelo promovirajo, ko se odpre kaj novega.

Tako pa lahko tudi vi tudi, če ste kakšno manjše podjetjece se tako promovirate in potem ljudje vidijo plakat, nato gre od ust do ust, veš tam imajo pa to in to in tako začnejo ljudje ugotavljati kjer ste in imate tudi posledično več strank, vsak dan več in več. Vsi bi radi, da bi se prodaja povečala v enem mesecu za ne vem koliko procentov, ampak tako pač žal ne gre, prodaja narašča počasi, včasih traja celo leto preden pridemo do tja kamor želimo, največji problem pa je pri ljudeh, ker kako ni v roku meseca, dveh nekaj več obupajo in rečejo, eh ne gre to nič, ampak zelo pogosto se zgodi, da traja celo večnost preden kam pridemo. Tako da če ni takoj nekih rezultatov pri prodaji, če se ukvarjate s tem, ne se predati! Počasi se daleč pride! Včasih, če nekaj dlje traja da dosežemo je na dolgi rok mnogo bolje kot pa nekaj kar pride takoj, ker nato tudi kar hitro vse skupaj propade.