Vsaka pridobljena minutka je bitna!

Radi naročujete preko spleta? Jaz zelo rada naročujem, sploh sedaj, ko se je začel ta virus, ko je bilo vmes vse zaprto moram reči, da sem se kar preveč navadila na spletno nakupovanje, grem še redkokdaj v trgovino po kakšnih nakupih, a pred vsemi temi karantenami in vse to pa je bilo ravno obratno.

In večinoma kjerkoli sem kaj naročala mi je lepo pripeljal GLS, lepo te prej pokliče in vse se lahko zmeniš glede prevzema kar mi je bilo super. Sem se pa tudi pogovarjala s prijateljico, ki ima svojo spletno trgovino in pošilja preko GLS.a, da ima sedaj woocommerce kreiranje nalepk in da sedaj vse naredi s takšno hitrostjo, da je prav vesela, ker si prihrani veliko časa.

In ker smo že ravno pri paketih, dostavah, kurirskih službah in tako naprej naj povem, ker sedaj poznam bolj to ker mi prijateljica veliko pove o tem kako zelo pomembno je za prodajalce, da imajo neke programe, ki so hitri, uporabni, lahki, da se vse naredi 123.

Kot primer moje prijateljice ona, ki ima spletno trgovino, že tako ima veliko dela z robo kot tako, potem more še delati oglase, da ljudje sploh vedo za njene stvari, potem more delati razne slike, da lahko objavlja na Instagramu, FB in podobno, potem je tukaj še vodenje vseh računov in seveda, da ti potem vsaka privarčevana minutka zelo veliko pomeni, ker imaš toliko dela v svojem podjetju kot celoti. Zato pa je super vso to nadgrajevanje in moderniziranje!