Najboljši kuhinjski aparati

Vsi želimo pripraviti najboljše jedi zase in za naše najdražje, vendar pri tem rabimo tako znanje kot tudi najboljše kuhinjske aparate.

Naj vam predstavimo najboljše kuhinjske aparate generacije Miele 7000. Novi izdelki omenjenih najboljših kuhinjskih aparatov predstavljajo najsodobnejše revolucionarne inovacije.

Si predstavljate, da imate doma pečico, ki lahko živila pripravlja brez vročine? Kaj pa, da vas vgradni kuhinjski aparati lahko prepoznajo in celo komunicirajo z vami? Res je, vse to lahko dobite z najboljšimi kuhinjskimi aparati generacije Miele 7000.

S pečico Dialog boste lahko pripravili jedi v slogu pravega mojstra kuhinje. Morda ste kdaj želeli skuhati ribo z ledom, toda se vam je ta odtalil? Brez skrbi. Tehnologija M Chef, ki dovaja energijo v obliki enot Gourmet Unit, bo poskrbela, da bodo vaša živila obdelana točno tako, kot si boste zaželeli, kar pomeni, da bo skuhana riba ostala v ledu.

Kombinirana parna pečica ima kombinacijo visokotehnološke pečice in klasične parne pečice. Z njo bodo rezultati vedno popolni. Da bo v vaših jedeh ohranjenih več hranilnih snovi, vitaminov in okusa, bo za to skrbela tehnologija DualSteam.

V pečici Mielevih najboljših kuhinjskih aparatov boste s pomočjo inovacije FoodView svojo kreacijo imeli ves čas pred očmi, tudi če hkrati počnete kaj drugega, saj boste na voljo imeli vgrajeno kamero z visoko slikovno ločljivostjo.

Inovacije pečic se tukaj še ne končajo. Se vam je kdaj zgodilo, da je vaša jed bila prepečena? Tudi ta problem je sedaj preteklost. Tehnologija TasteControl je namenjena prav preprečevanju prepečenosti jedi. Pečica se po časovno krmiljenem času priprave takoj ohladi.

Zdaj ste že sami ugotovili, da so to najboljše inovacije, kar se seveda tudi spodobi za najboljše kuhinjske aparate.

Če že imate pečico, potem verjamemo, da si želite tudi indukcijsko kuhalno ploščo. Najboljši kuhinjski aparati generacije Miele 7000 vam ponujajo najsodobnejše indukcijske plošče. Kuhalna plošča prepozna premik posode, nato tudi sama premakne nastavljeno temperaturo. Indukcija po celotni površini vam omogoča, da posode premikate poljubno po kuhalni plošči.

V kolikor želite nadgrajeno kuhalno ploščo, vam priporočamo kuhalno ploščo Miele TwoInOne (kuhalna plošča in napa v enem), s katero boste ohranili prijetno ozračje ves čas kuhanja vaših mojstrovin.

Čeprav smo do sedaj govorili večinoma o segrevanju, vas bomo morda presenetili, če omenimo, da med najboljše kuhinjske aparate generacije Miele 7000 spadajo tudi hladilni aparati K7000, ki dajejo pridih matere narave. Prav ste prebrali. Ti hladilni aparati enostavno ohranijo sestavine tako sveže, kot jih je dala narava.

Kuhanje postaja vedno enostavnejše, najboljši kuhinjski aparati generacije Miele 7000 pa poskrbijo prav za to. Enostavno kuhanje razvijanje kuharjeve kreativnosti, najboljšo pripravo jedi.