Izgovorov je konec !

V modi lahko danes kar eksperimentiramo. Lahko smo zelo iznajdljivi, če se nam le da in če imamo na nek način »žilico« za ustvarjanje. Nekaterim se tudi moda zdi nesmiselna, ni jim pomembno kako izgledajo, kakšni so na pogled, vseeno jim je za vse, in takšni iskreno pač ne pritegnejo neke pozornosti v množici. Ljudje, ki pa dajo nekaj nase pa vsekakor pritegnejo pozornost množice.

Ne da smo narejeni tako da bleščimo, ne na tak način, ampak na način elegance, minimalizma, da imamo nekaj na sebi, vendar ne preveč in da ni preveč »načičkano« vse skupaj. Velikokrat je manj več in obratno, samo vedeti moramo kdaj je res preveč in kdaj malo.

Če nimamo ideje kako se napraviti skupaj imamo danes srečo da živimo v tem stoletju, kajti obstaja Instagram, TikTok, Pinterest in še kaj kjer lahko dobivamo ideje, dobimo nek navdih, inspiracijo!

Dobimo lahko ideje kako in s čim kombinirati modne zapestnice, katera ura paše k zapestnici, kakšni uhani, torbica, kakšna oblačila. Mogoče res ne dobimo popolnoma enakega outfita, ampak dobimo pa neko podobo kaj pa bi lahko našli v svoji omari in skombinirali oz., kaj lahko najdemo v trgovini in kupimo. Velikokrat tudi pridemo v trgovino, imamo pred seboj polno stvari, ampak nismo ravno iznajdljivi in ne dobimo ideje kako in s čim bi recimo pasale ene hlače ali pulover, ura, karkoli.

Če pa vidimo že od prej neke izglede pa se nam nato na licu mesta porodijo ideje kar same. Tako da ho hop, ni več izgovorov, joj ne vem kako se skupaj napraviti! Glede na to od kod lahko dobite tisoč in eno idejo jih morate spraviti skupaj nešteto!