Paziš dovolj na svoje lase?

Ženske želimo vedno izgledati kolikor se le da lepo, urejeno, privlačno. Za to pa je potrebno tudi malce vloženega truda. Kože ne moremo imeti lepe, če za njo ne skrbimo vsak dan, zjutraj in zvečer, da si lepo umijemo obraz in tako naprej.

Če se ličimo pa še toliko bolj je potrebno spraviti iz sebe vso umazanijo in vse, da koža lahko diha, da imamo nato lepo brez kakršnihkoli mozoljev in podobno. Enako je tudi z lasmi, ne moremo imeti lepih las, če jih ne negujemo, češemo, dajemo nase kakšna olja, maske, jih pred likanjem zaščitimo in podobno. Tudi če se odločimo recimo za podaljševanje las, moremo nato še bolj skrbeti za njih, jih lepo česati, da se ne zavozlajo, da so skozi v lepem stanju, kakor tako ali tako bi naj vedno bili.

Najbolj sama pri sebi vidim, kako si najbolj uničujem lase, in to je poleti, takrat si jih nenormalno uničim, to pa zato, ker mi je skozi vroče in si lase naredim v figo in seveda gumica naredi neko svojo škodo, plus tega še grem s figo spati in lasje se lomijo čez noč, ko se premetavaš sem ter tja in potem pa nastane ta škoda.

Sedaj sem si omislila tale zdaj tako popularen »scrunchie«, ko je svilen in morem reči, da je superca, ker se lasje ne lomijo tako, ampak pač ok, ponoči ne morem imeti čopa, ker ti tako tale gumica dol pade, vendar za čez dan je super res. Morem pa se še edino odvaditi nositi fige ponoči, poleti to, jeseni, pomladi in pozimi ne nosim in se mi lasje zelo popravijo, ampak poleti si pa jih res zelo uničim.

Samo kaj naj, če pa mi je tako vroče, sploh pa ker še imam bolj tanjše lase pa se še toliko prej uničijo. Vendar ok, se bom že počasi navadila oz. našla neko rešitev, da bom lase mnogo bolj varovala, jih pazila, da bodo lepi še naprej, tudi poleti!