Zmigaj se!

Ko brskaš po spletu najdeš tisoč in eno stvar. Iščeš po spletu kateri osebni zdravnik je dober v tvoji okolici, dobiš ne vem koliko zadetkov, da se ne moreš odločiti več če je res ali ni. Potem iščeš dobrega veterinarja za tvojo živalco, tudi dobiš tisoč in en zadetek in si spet v dilemi ali boš izbral prav ali ne. iščeš nekoga za osebno trenerstvo, ker se sam ne spraviš telovaditi in potrebuješ nekoga za zagon, pa tudi dobiš nešteto zadetkov in seveda ne veš ali ti bo ok ali ne. no vse te dileme so bile prav tako moje dileme in verjamem, da so enake še tudi od koga, ki to bere.

Prvi dve dilemi sem že en lep čas nazaj porihtala in hvala bogu sem našla kot dobrega zdravnika kot dobrega veterinarja za mojega mucka. Z zadnjo dilemo sem pa se sedaj nedolgo nazaj ubadala, ker sem iskala nekoga dobrega in brskala pa brskala, potem pa sem slučajno se pogovarjala z eno prijateljico o gibanju, kako venomer sedim in da morem malce se spraviti v gibanje in sem naletela na osebnotrenerstvo.net in morem reči, da sem tudi tukaj dobro izbrala! Sedaj že dva meseca redno treniram in morem reči, da sem več kot zadovoljna, bolje kot sem izbrala tudi tukaj nisem mogla. Tako da je super, če iščemo kakšne nove ljudi, za določeno stvar, da si vzamemo čas in da ne izberemo nekaj na hitro.

Dajmo prvo malce po spletu pobrskati, dajmo se pogovarjati z ljudmi, ki jih poznamo, in tako bomo najbolje našli nekaj dobrega. Sploh če ima že veliko ljudi pozitivne izkušnje  je to najboljše priporočilo. Res je, da vsakemu ne more vsakdo ustrezat, to je tako logično. In lahko je nekdo desetim ljudem všeč, vam pa morda ne bo. Ampak je pa velika verjetnost, da bo tudi vam, če je ostalim desetim super. Jaz tako izbiram vse karkoli morem poiskat. Enako je bilo, ko sem iskala nekoga za nohte, pa frizerja in podobno, vse sem našla po priporočilih in vedno sem bila zadovoljna. Upam, da bom tudi v prihodnje enako dobro izbirala kot sem do sedaj.