Trda erekcija? Kaj?!

Moški in ženske smo si kar različni med seboj. Kot eni kot drugi razmišljamo še kako drugače. Ženske smo bolj nežna bitja, čustvena, bolj skrbna, moški so pa bolj na einfoht po domače povedano. Sicer res je da niso ne vsi moški tako in ne vse ženske, so tudi izjeme, ampak če gledamo neko celoto je bolj tako. Ženske venomer, ko nas kaj muči to premlevamo ure in ure, dneve in dneve in namesto, da bi samo nehale razmišljati o tem samo še bolj in bolj razmišljamo, pa čeprav vemo, da to ni ok za nas in nas takšno ravnanje ne bo nikamor pripeljalo smo še vedno v tem pa čeprav si govorimo »nehajmos tem«, neee, še vedno samo premlevamo enainisto, moški pa prvo razmišljajo, potem pa se izklopijo in ne razmišljajo več o tem in to mi je pri moških še kako všeč! Razen, ko se pa gre morda za njihovo orodje tam spodaj, tam pa znajo biti še kako pikolovski, če jih kaj mori in ne stoji kot je treba in kadar je treba pa je že katastrofa, takrat pa znajo venomer premlevati zakaj je tako. Kajti če ni trda erekcija zna pri njih nastati velik resen problem. Pa lahko jim rečeš, da saj to ni nič hudega, ne sekiraj se, boš že prišel nazaj v formo, ampak ne, če se to 123 ne porihta so celi panični. In ja, ženske in moški smo si res kar različni pa če si to priznamo ali ne.

Saj ženske imamo tudi kdaj težave in nam spolni odnos morda ne paše kot ponavadi, ali pa nam pač ni, ampak če to ženska reče je pač ok, ker ženske kao smo takšne, da nam velikokrat ni, moški pa pač skozi bi in zato jih toliko bolj zaboli. Ampak kaj pravite, saj je prav, včasih je treba da moške doleti kaj takšnega kar jim ni kul, kajne? Ne smejo preveč letati v oblakih, hehe.

Sploh pa se za to tudi dobi zadevice, ki jim lahko pomagajo in so takoj ok, ženske če pa imajo kakšne težave, ciste in podobno pa si ne morejo ravno takoj pomagati. In ja, veste kaj naredite drage ame, če bo vaš partner kdaj tako jamral? Samo ignorirajte ga, ker ko se moški ubadajo s temi rečmi ne pomaga nič, da jim rečeš, hihi.