Miele: Sušilni stroj

Ker sončni žarki niso več tako močni, da bi posušili goro oblačil, se v hladnejših mesecih poslužujemo sušilnih strojev. Ti med štiri stene prinašajo zvrhan koš prednosti, da ne govorimo o tem, kako z njegovo pomočjo lahko privarčujemo ogromno dragocenih minut. Miele sušilni stroji so na trg stopili z veliko nogo, saj gospodinjam vsepovsod po svetu že lep čas lajšajo vsakdan.

Čemu so Miele sušilni stroji tako posebni? Naj vam povemo, da so preizkušeni na kar 20 let življenjske dobe. Medtem, ko se nekateri avtomobilski motorji testirajo 3000 ur, strokovnjaki pri Miele neprekinjeno preizkušajo učinkovitost do kar 10.000 ur. Pa naj še kdo reče, da svojim strankam ne privoščijo le najboljšega. Vse zato, da vam lahko zagotovijo izjemne rezultate dan za dnem, leto za letom.

Ali tudi vi preprosto sovražite, kadar so stroji glasni? Še posebno v stanovanjih, kjer se včasih zdi, da potekajo prava gradbena dela. Z Miele sušilnimi stroji lahko sušite tako tiho, kot še nikoli doslej. Nov boben SilenceDrum namreč skrbi za bistveno manj hrupa med samim sušenjem. Zaradi prav posebne konstrukcije bobna so se subjektivno zaznane kopice hrupa razpolovile. Še posebno pri oblačilih z gumbi in zadrgami. To omogočajo integrirani dušilni pasovi, ki drastično zmanjšajo nadležne zvoke udarcev.

Včasih se zgodi, da perilo preprosto pozabimo vzeti iz stroja takoj po koncu programa. Takrat se pogosto srečamo z zmečkanimi majicami in srajcami. Miele sušilni stroji imajo funkcijo zaščite pred mečkanjem, katera poskrbi za to, da se perilo v rednih intervalih razrahlja in se tako ne zmečka.

Marsikatero gospodinjstvo si danes ne predstavlja življenja brez sušilnega stroja. Ne samo, da je odlična rešitev za hladnejše dni, ko zunaj ne moremo obesiti perila, pač pa pripomore tudi k ohranjanju barve ter kvaliteti oblačil samih. Miele SteamFinish vam bo še dodatno olajšal nego perila. V programu Rahljanje s paro se na začetku sušenja v satasti boben razprši voda ter se segreje, tako da nastane para, ki še dodatno zgladi perilo.

Ali vaše perilo pogosto ni tako umazano, a še vseeno potrebuje osvežitev? Potemtakem se lahko obrnete na funkcijo DryFreshâ. Ta vam omogoča, da med programom sušenja odstranite neprijetne vonje. In to čisto brez pranja! To zagotavlja daljša faza prezračevanja, ki skrbno neguje občutljivo perilo. Za kar se da optimalen rezultat pa lahko uporabite tudi dišavni vložek DryFreshâ. Z njim lahko nevtralizirate neprijetne vonje in obenem poskrbite za prijetne dišave.

Miele sušilni stroji se lahko pohvalijo s tehnologijo EcoDry, ki zagotavlja nizko porabo ter kratke čase sušenja. Učinkovita usklajenost patentiranega sistema filtriranja in toplotnega izmenjevalnika preprečujeta, da bi se puhasti delci začeli kopičiti v toplotnem izmenjevalniku. Sušilni stroj Miele s toplotno črpalko po zaslugi tehnologije EcoDry deluje povsem ekonomično. In to vso življenjsko dobo aparata.