Za bombe velja enako. Ne smeš imeti enakih bomb v dveh listah. Lahko pa imaš npr. v eni listi Proton Bombs, v drugi pa Ion Bombs, oziroma katerekoli druge.
Poletna liga X-wing 2018
Moderators: RedDragon, alkemist
Re: Poletna liga X-wing 2018
Večini zgleda ideja zanimiva, zato se nagibam k temu, da igramo tako kot je predlagano (Distinct, Ambush).FireFighter wrote: ↑Fri Feb 23, 2018 5:54 pmMeni osebno bolj pašejo klasična pravila, ker nimam več toliko časa kot prej, da razvijam nove kompetativne liste. Vem, da ni tako zanimivo vendar jest bi komot letel z eno in isto listo, če je trebaPonavljam moje osebno mnenje
![]()
Itak je časa za pripravo dveh list še precej (več kot mesec dni), tako da dve listi ni tak problem sestaviti. Upam, da lahko računamo tudi na tvojo udeležbo, ker je precej svobodno glede dogovora terminov igranja.
Še enkrat, 2 listi veljata za celotno ligo.
Kompetitivne liste si pa že letel, tako da po moje ti dveh ne bo težko sestavit

"Ambush" bo verjetno kar ostal med pravili, tako da tisti X-i ne pridejo v poštev in ti ni treba skrbeti. Ni pa to 2x več iger, mogoče sem nejasno zapisal.Dejan wrote: ↑Wed Feb 28, 2018 6:34 pmPrijavljam se za Poletno ligo.
Glede formata in pravil trenutno ne vidim nobenega problema. Se bolj nagibam proti Ambush opciji.
Za Distinct rule pa menim, da če moram z vsako od posadk leteti vsaj X-krat (X je odvisnen od števila prijavljenih), pomeni to 2x več iger, katerih mi pa mogoče ne uspe odigrati vseh (10. pravilo).
- FireFighter
Ja valda 2eh list ni problem sestavit, tudi jest sem za Ambush.
Torej naredimo 2 listi in morata ostati tekom cele lige enaki?
Tak je plan, jaFireFighter wrote: ↑Sun Mar 04, 2018 1:56 pmJa valda 2eh list ni problem sestavit, tudi jest sem za Ambush.

Zaenkrat nas je 10 prijavljenih, mogoče se nam še kdo pridruži do začetka, časa je še dovolj 

Jaz bi bil tudi za Ambush, da je vse mal bolj zanimivo.
(In se seveda prijavljam.)
(In se seveda prijavljam.)
- FireFighter
Torej liga se začne 10.4? Pa se vedno sami dogovarjamo za igre ali se kdaj tudi skupaj dobimo?
Jest zase bi najraj napisal datume kdaj sem frej pa bo tako najlažje tudi za vse ostale, da vidite kdaj lahko?
Jest zase bi najraj napisal datume kdaj sem frej pa bo tako najlažje tudi za vse ostale, da vidite kdaj lahko?
Dogovarjate se lahko sami.
Lani smo nekajkrat organizirali tako, da nas je bilo več naenkrat prisotnih in smo tako lahko odigrali več iger v enem dnevu. Tudi letos lahko tako naredimo, vendar mene aprila verjetno še ne bo, ker je v soboto itak Q3, potem gremo na System Open in bi v mesecu maju začel s poletno ligo.
Če se pa uspete že prej dogovorit, pa načeloma od jutri dalje lahko
Lani smo nekajkrat organizirali tako, da nas je bilo več naenkrat prisotnih in smo tako lahko odigrali več iger v enem dnevu. Tudi letos lahko tako naredimo, vendar mene aprila verjetno še ne bo, ker je v soboto itak Q3, potem gremo na System Open in bi v mesecu maju začel s poletno ligo.
Če se pa uspete že prej dogovorit, pa načeloma od jutri dalje lahko

A moramo do kdaj pa kje objavit obe listi?