Ravnanje s terenom!!

Moderator: Krokz

Post Reply
User avatar
evilork
Posts: 608
Joined: Thu Feb 20, 2014 5:09 am

Ravnanje s terenom!!

Post by evilork » Mon Jan 30, 2017 12:01 am

Zdravo,

po FOW turnirju, ki smo ga imeli ta vikend, mi je prekipelo ko sem videl kako je bil FOW teren, za katerega smo nekateri posamezniki vložili precej truda in časa brezbrižno vržen ali pa nastlan v WHFB škatlah. Ker že nekaj časa nismo igrali FOW, vem da se je to zgodilo po Krpanu ali pa ste ga igralci WHFBa pač uporabljali po mili volji, kar je popolnoma ok, če se s terenom ravna pravilno, ampak ko že miljavžntič opazim FOW teren "kar tako" vržen v WHFB teren škatle mi pa dvigne pokrov.

Če se vam ne da delati terena in morate uporabljati teren drugih sistemov, ga vrnite nazaj kjer ste ga dobili in ne v te klinčeve WHFB škatle kamor vržete svoj teren kot en jebi veter. Če se nobenemu od vas ne da delati terena, to ni moj oz. naš problem in cajta ki ga jaz in drugi vložimo v teren mi oz. nam noben ne more povrnit, tako da prosim da se te stvari v nadalje spoštuje. Ker če se bo tako ravnalo s terenom, ga lahko dam samo še pod ključ :roll: .

Lp

User avatar
FinaGlista
Posts: 2997
Joined: Thu Jan 30, 2014 10:08 pm

Re: Ravnanje s terenom!!

Post by FinaGlista » Mon Jan 30, 2017 1:59 pm

Se popolnoma strinjam, z napisanim.
Vem pa, da smo po KMK dali vsaj denar da se škoda popravi, vsekakor pa bo treba to rešit, ker je razumljivo, da znorite, če se vam teren poškoduje, sploh, ker ste veliko dela vložili.
Last edited by FinaGlista on Tue Jan 31, 2017 5:19 pm, edited 1 time in total.

User avatar
RedDragon
Posts: 1398
Joined: Wed Feb 19, 2014 4:08 pm
Contact:

Re: Ravnanje s terenom!!

Post by RedDragon » Mon Jan 30, 2017 3:59 pm

FinaGista, ja res je, Rok je dal 40€ iz Fantasy fonda v FoW fond, ampak to ni način, kako bomo delali naprej. Mislim, da je razumljivo, da se v društvu, kjer vsi prostovoljno sodelujemo in nismo plačani za to, kar delamo, ne more tako delat s skupnim dobrim, potem pa mal keša pretransferirat in rečt, da je vse kul. Saj ti je vendar jasno, da se škoda ne popravi sama od sebe... :roll: Nekdo mora vložit svoj prosti čas, da to popravi. Prosti čas, ki ga ima prekleto malo, in bi ga sigurno raje porabil za izdelovanje novega terena, kot pa da mora popravljat teren, ki ga je naredil manj kot leto dni nazaj.

Milan je včeraj sam vse spet pospravil spodaj, tako da je nasortirano in zloženo. Če se še enkrat zgodi, da najdemo FoW teren kar zmetan in nastlan med fantasy terenom, potem se v tobačni pač ne bo več igral fantasy. Fantasy teren boste lahko odpeljali kamor želite, in to bo to.
Wargaming Terrain and Accessories
www.systemagaming.com

Andrej
Posts: 905
Joined: Mon Mar 03, 2014 7:06 pm

Re: Ravnanje s terenom!!

Post by Andrej » Mon Jan 30, 2017 9:13 pm

Točno vem kako se počutiš Milči in take stvari res jemljejo voljo.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest