Nov statut društva, NAMENJENO VSEM ČLANOM
Moderator: Krokz
Nov statut društva, NAMENJENO VSEM ČLANOM
Zdravo,
23. tega meseca ob 09:30 bo v Guncljah izredna seja občnega zbora. Edina točka dnevnega reda bo sprememba statuta društva. Predlagan statut je tukaj.
Za sprejetje spremembe potrebujemo vsaj 10 članov društva s podpisi in ker je takrat Fantasy turnir bo to lažje zagotovljeno.
tl;dr statuta: Večje spremembe so krajša verzija imena (Wargaming društvo Slovenija) in vključitev splošne označbe, da podpiramo vse strateške namizne igre in ne samo Warhammer. Ukinitev razpisnega in tehničnega vodje. Vzpostavitev predsedstva kjer ima vsak igralni sistem po enega predstavnika + predsednik in blagajnik. Prav tako ni več disciplinske komisije in njeno delo opravlja predsedstvo. Seveda bomo z vložitvijo spremembe na urad tudi uradno zamenjali predsednika in naslov društva.
23. tega meseca ob 09:30 bo v Guncljah izredna seja občnega zbora. Edina točka dnevnega reda bo sprememba statuta društva. Predlagan statut je tukaj.
Za sprejetje spremembe potrebujemo vsaj 10 članov društva s podpisi in ker je takrat Fantasy turnir bo to lažje zagotovljeno.
tl;dr statuta: Večje spremembe so krajša verzija imena (Wargaming društvo Slovenija) in vključitev splošne označbe, da podpiramo vse strateške namizne igre in ne samo Warhammer. Ukinitev razpisnega in tehničnega vodje. Vzpostavitev predsedstva kjer ima vsak igralni sistem po enega predstavnika + predsednik in blagajnik. Prav tako ni več disciplinske komisije in njeno delo opravlja predsedstvo. Seveda bomo z vložitvijo spremembe na urad tudi uradno zamenjali predsednika in naslov društva.
Re: Nov statut društva, NAMENJENO VSEM ČLANOM
Ja še obravnava kadrovskih sprememb bo:)Krokz wrote: Edina točka dnevnega reda bo sprememba statuta društva.
Danes sem vse vložil. Če bo referentu sprejemljivo pride na Viško potrditev. Vsekakor pa na Viško pride račun, sem moral plačati 22€ takse.
Prav tako sem vložil papir o zastopništvu. Če sem prav razumel je trenutni zastopnik Blaž, po novem sem jaz.
Prav tako sem vložil papir o zastopništvu. Če sem prav razumel je trenutni zastopnik Blaž, po novem sem jaz.
Čestitke Rok za opravljeno težko delo in prevzem vajeti.
- FinaGlista
Bravo malednič, denar pa vzami iz sistemov, vsak naj krije delež.
- WolfOfTheWest
A ne bo Predsednik g. Glista kril ?FinaGlista wrote:Bravo malednič, denar pa vzami iz sistemov, vsak naj krije delež.

Drugače se pa strinjam.
With the thirty-seven keys of Tzeentch, we open the way for our brothers. With the thousand whispers of Slaanesh, we call to them. With the twelve plagues of Nurgle, we fell their enemies. And with the mighty axe of Khorne, we cut open the world for them.
- FinaGlista
Lej ti Njega.WolfOfTheWest wrote:A ne bo Predsednik g. Glista kril ?FinaGlista wrote:Bravo malednič, denar pa vzami iz sistemov, vsak naj krije delež.
Drugače se pa strinjam.
Predsedni da raje kaj v "svoj piskerček" kot iz njega

- WolfOfTheWest
No.. če ti že žena ne da, ti lahko vsaj miFinaGlista wrote:Lej ti Njega.WolfOfTheWest wrote:A ne bo Predsednik g. Glista kril ?FinaGlista wrote:Bravo malednič, denar pa vzami iz sistemov, vsak naj krije delež.
Drugače se pa strinjam.
Predsedni da raje kaj v "svoj piskerček" kot iz njega

O žepnini govorimo, predem ima kdo drugačne ideje.
With the thirty-seven keys of Tzeentch, we open the way for our brothers. With the thousand whispers of Slaanesh, we call to them. With the twelve plagues of Nurgle, we fell their enemies. And with the mighty axe of Khorne, we cut open the world for them.
Me je referent klical in moramo par stvari popravit. Dal tudi par namigov kaj vržemo ven iz statuta (recimo naslov društva) in potem spet naredimo Občni zbor in stvari potrdimo. Čas bomo imeli en mesec.
6.6. nas bo nekaj v guncljah na igralnem dnevu pa lahko takrat spet podpišemo.