NMN Zahvala

Novice s sveta namiznih strateških iger
Post Reply
User avatar
Lukna
Posts: 913
Joined: Wed Jun 11, 2014 7:52 pm
Contact:

NMN Zahvala

Post by Lukna » Sun Sep 30, 2018 11:42 pm

V soboto smo zaključili še en uspešen NMN. Točnih podatkov o številu obiskovalcev še ne vem, se mi je pa zdelo, da je bil obisk zelo velik.
Obiskovalci so pokazali tudi zelo veliko zanimanje za igre s figurami, tako da se nadejamo večjemu številu novih igralcev. Na dogodkih kot je NMN obiskovalci na vsaki točki preživijo omejen čas saj med velikim številom stojnic, predavani in drugimi dogodki izbira ni lahka. Zato so za predstavitve predvsem primerne igre kot recimo Warhammer Underworlds, Skirmish in Kill Team.

Mislim, da je pomoč pri takih predstavitvah ključna za razvoj in napredek hobija v Sloveniji, zato predlagam, da se člane , ki so nam pomagali tudi nagradi. Govorilo se je o zbiranju točk za zasluge ipd, in če bo kdaj tak sistem stopil v veljavo predlagam, da pomoč na NMN šteje kot celotna kvota. Kakorkoli že pa lahko rečem, da bomo mi tem prostovoljcem nudili popust neglede na ostale pogoje za katere se bomo dogovorili znotraj drustva (glej druge niti na to temo) in s tem naredili tudi morebitno edino izjemo, kar se tega tiče (trenutno na miniature(razen na odprodajo starih artiklov) v skladu z dogovorom ne dajemo popustov nikomur, ki ne podpira drustva in s tem verjetno bistveno pripomoremo k številu podpornikov/članov društva).

Črna Luknja je skozi novačenje novih članov, mehanizem popustov in subvencijo nagrad (občasno tudi terena), že dolgo obdobje največji sponzor društva, zato smo še toliko bolj veseli kadar podpora steče tudi v obratno smer v obliki pomoči pri predstavitvah (seveda smo zelo veseli tudi vsakega nakupa naših zvestih strank, :)) zato enkrat hvala vsem, ki ste pomagali pri predstavitvah in se tudi že priporočamo za naslednje leto (ali pa morda tudi kdaj vmes na kakšnem manjšem dogodku).
I have seen the narrow survival path that is all that stands between humanity and extinction and this is the way it must begin.
The Emperor at the last church on Terra.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest