A Tale of Many Warlords

Novice s sveta namiznih strateških iger
Post Reply
User avatar
Tenebris
Posts: 408
Joined: Wed Feb 19, 2014 12:51 pm

A Tale of Many Warlords

Post by Tenebris » Tue Dec 19, 2017 9:00 pm

Pozdravljeni

Predstavil vam bi en skupen projekt ki smo se ga lotili v Trstu.

Za tiste ki redno berete White Dwarf, poznate čemu namigne A Tale of Many Walords, ostalim pa bom z veseljem predstavil koncept;

Gre za mesečni painting/gaming challenge kjer udeleženci poprimejo za čopič in krmilo ene vojske ter vsak mesec dodajo eno novo enoto katera mora biti sestavljena in pobarvana v določenemu roku. Na koncu leta na tak način udeleženci pridejo do pobarvane vojske, soledujejo z ostalimi igralci in se zaključi event z nagradami za razne kategorije.

Pogoji:

Začne se z Start Collecting setom (ali nekaj ekvivalentenga) z dnem 20.12.1017, kateri mora biti sestavljen in pobarvan do 31.01.2018.

Obvezne so tri barve, bazica pobarvana in rob zaključen. Seveda zaželjeno je čim večje število layerjev in detaljlov a osnova je dokaj simple.

Sledila bo ena enota na mesec katera bo objavljena na začetku predhodnega meseca (aka za Februar Challenge bo entry objavljen v začetku Januarja).

Veljavne so EKSKUZIVNO GW vojske, in AoS ter 40k sistem. Upošteva se tudi HH varianto enote/modela za 40k.

Za sodelovanje je potrebno navesti naslednje: Ime in priimek udeleženca, vojska, barvna shema in ime Start Collecting (ali ekvivalentnih modelov če jih imate oz želite).

Trenutno je udeleženih 11 ljudi med AoS in 40k fakcijami.

Za veljaven entry je potrebna slika pred in potem ko so modeli pobarvani. Basecoat spray je veljaven "pred" entry.

Nagrade:

Udeleženci kateri bodo opravili vseh 12 mesecev izziva v letu 2018 bodo prejeli v nagrado en character za njihovo vojsko (to prispevam jaz).

Vsi udeleženi bodo sodelovali v naslednjih kategorijah:

- Best Painted Army (AoS in 40k)

- Best Painted Model (AoS in 40k)

- Best Conversion (AoS in 40k)

- Best Theme (če ima vojska en poseben feeling)

- Best Background (ocenjevalo se bo napisan background za vojsko in kako je predstavljen na modelih)

Istočasno bodo lahko Warlordi tekmovali med seboj v tabletopu. Tabletop element izziva bo objavljen v Februarju mesecu ko bo vsak udeleženec imel core (Start Collecting) vojske. Seveda bo Open Play na začetku a ko bodo elementi vojske se dopolnili bomo prešli v Matched Play.

Imamo in FB skupino in Whatsapp skupino kjer si bomo izmenjevali slike in ideje ter kjer bodo objavljeni mesečni izzivi.

Idealno bo v sredini poletja en Doubles Turnir povezan z A Tale of Many Warlords, in na koncu leta en reden AoS/40k turnir katerga se bom organiziral v Trstu. Če bo število udeležencev iz LJ veliko bom z veslejem organiziral evente tudi v LJ.

Vljudno vabljeni!
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests