Page 1 of 1

Eventi v Trstu - povpraševanje

Posted: Thu Aug 23, 2018 10:27 am
by Tenebris
Pozdravljeni

Zadnje čase smo zagnali sceno v Trstu. Igramo redno vse GW sisteme in smo začeli tudi sodelovati z sosednjimi klubi igralcev (Pula, Videm, itd.)

Zanima me katere GW sisteme najraje igrate in če bi vas zanimalo sodelovati na turnirjih v Trstu.

Ideja je začeti z Kill Team turnirjem nekje proti koncu Septembra, in postopoma naprej po sistemih, Shadespire, Necromunda, Blood Bowl, AoS, 40k... in tako naprej.

Kot lokacija je na izbiro več prostorov, od društvenih na Via Vasari do Fantaslyandie, par korakov od postaje tramvaja v Trstu. Če bo udeležba velika se da urediti tudi v Sežani kjer smo imeli lani BB turnir.

Skratka, želeli bi sodelovati z slovenskimi igralci in radi bi vedeli katere sisteme najraje igrate in kakšne možnosti imate da pridete do Trsta na turnirje.

Lahko vas tudi povabim v razne Whatshapp skupine kjer redno organiziramo evente kot so kampanje Necromunde, painting sessione ipd. Jezik je italjanščina ampak se da tudi po angleško pogovarjati.

Hvala

Re: Eventi v Trstu - povpraševanje

Posted: Thu Aug 23, 2018 1:07 pm
by KiP
Ma kar nekaj let nazaj sta prihajala na naše turnirje, mislim da Kalc in še eden, pa sem pozabil ime (Tomaž?), skratka zelo lepo barva. Pa še italijan Enzo, starejši gospod, pa se je to potem končalo. Pač, edicije, spremembe, skratka življenje.

Vem pa, da je xwing zastopan v Italiji s strani Slovencev.
Drugače pa ja, zelo podpiram sodelovanje med društvi, klubi, gaming groupi. Mogoče bi bilo fajn kaj narediti v bližnji prihodnosti, mogoče srečanje med društvi?!

Re: Eventi v Trstu - povpraševanje

Posted: Thu Aug 23, 2018 1:52 pm
by Darkangel
Moj popolni support! Sicer sem all in 40k, se pa spogledujem se z AoS in kill FoW!

Ob tej priloznosti vas tudi vabim na 40k turnir v ljubljano 23.9.

Re: Eventi v Trstu - povpraševanje

Posted: Thu Aug 23, 2018 4:08 pm
by PapaOrk
@Tenebris Mislim, da je zadnji čas, da se prideš pokazat v Lj da vidim s kom sem trgoval v preteklosti pa se še kaj zmenil:) Upam, da sprejmete povabilo Darkangela:) Vsekakor boste dobili kak obisk v Trst na kako igro ali pa celo turnir.