pomoc pri iskanju skupin

Kdaj si prost in kje bi se dobil, za koliko pik, kateri sistem in po možnosti kaj točno se išče - resno razbijancijo v ETC slogu ali fluffy narativen špil ob svečah in šampanjcu
Post Reply
Memix
Posts: 2
Joined: Tue Mar 29, 2016 5:55 pm

pomoc pri iskanju skupin

Post by Memix » Tue Mar 29, 2016 6:10 pm

Zivijo!

Moje ime je Ivana in imam nekaj vprasanj glede skupin za igranje razlicnih takticnih/strateskih iger kot so Infinity, Warhammer, X-WIng, Bushido... Vprasanje je predvsem za mojega fanta. Midva ziviva na Svedskem, ker je on sved (torej govori samo ang). Jaz prihajam drugace iz Nove Gorice. Tu na svedskem je to kar popularno, nisem pa dosti zasledila pri nas.
Zanima me, ce obstajajo moznosti, da se kaksen dan pridruzi kaksni skupini oz. kako to tocno poteka pri nas. Prideva namrec veckrat letno v Slovenijo, ali vsaj 1x/letno pa ga je zanimalo, ce kaj tega obstaja tudi pri nas ("v sloveniji") :D Glede na to da govori ang, me zanima, koliko je jezik ovira in ce kdo ve ali obstaja kaksna skupina v okolici Nove Gorice ali je to samo v trgovini/drustvu Crna luknja?
Jaz sem totalno zmedena, tako, da bo vsaka pomoc zelo dobrodosla.

Hvala.

User avatar
PapaOrk
Posts: 2853
Joined: Sun Feb 02, 2014 2:08 am

Re: pomoc pri iskanju skupin

Post by PapaOrk » Tue Mar 29, 2016 6:29 pm

Omenjene igre se igra vecinoma v Tobacni in igrajo prakticno vse:) Potem so se Gunclje kjer se igra vecinoma 40 k warhammer. Tudi v Gorici je ena skupina ki tudi igra vse zivo. Vsi govorimo anglesko. Ko bosta kak teden pred prihodom v Slovenijo samo napisita v nit od igre, ki bi jo zelel igrati in kje in se bodo/bomo javili za zmenit se za igro. Vsaka skupina bo vesela kake gre s kaksnim svezim igralcem. Aja igra se tudi v luknji v casu njihovega delovnika ce se zmeniz z posameznim igralcem.

User avatar
RedDragon
Posts: 1408
Joined: Wed Feb 19, 2014 4:08 pm
Contact:

Re: pomoc pri iskanju skupin

Post by RedDragon » Tue Mar 29, 2016 7:04 pm

Dobrodošla oba!

Samo da razširim glede iger, ki jih igramo v tobačni (tobačna ulica 5 v menzi Marjetica). Igra se Infinity, Warhammer (igrajo 9th age, ampak ker so to švedska pravila, predvidevam, da fant igra to ;)) in pa X-wing. Bushido še nisem videl pri nas in ne vem, če sploh kdo igra... Kot je že Papaork napisal, je najbolje, da se kak teden prej javi in tukaj na forumu najde nasprotnika.

V Novi Gorici je pa skupinica, ki od naštetih iger igra le Infinity. Za dogovor z njimi je najbolje poslat osebno sporočilo Juretu. (Alpha999 na forumu)

lp
Primož
Wargaming Terrain and Accessories
www.systemagaming.com

Memix
Posts: 2
Joined: Tue Mar 29, 2016 5:55 pm

Re: pomoc pri iskanju skupin

Post by Memix » Tue Mar 29, 2016 7:10 pm

Oh super! Hvala obema za tako izcrpne informacije. Bom poslala Juretu in seveda se javiva, ko bova vedla tocno kdaj bova prisla pa tudi, ko bom vedla kaj tocno namerava vzeti s sabo. :) Res hvala, super ste! :D

User avatar
RedDragon
Posts: 1408
Joined: Wed Feb 19, 2014 4:08 pm
Contact:

Re: pomoc pri iskanju skupin

Post by RedDragon » Tue Mar 29, 2016 7:43 pm

Ni za kaj! Pozabil sem še omenit, da v tobačni igramo ob petkih od 17h naprej, občasno imamo pa tudi turnirje in gaming day-e ob sobotah/nedeljah.
Wargaming Terrain and Accessories
www.systemagaming.com

User avatar
evilork
Posts: 612
Joined: Thu Feb 20, 2014 5:09 am

Re: pomoc pri iskanju skupin

Post by evilork » Tue Mar 29, 2016 9:06 pm

V Tobačni se igra tudi Flames of war ;)

User avatar
FinaGlista
Posts: 3353
Joined: Thu Jan 30, 2014 10:08 pm

Re: pomoc pri iskanju skupin

Post by FinaGlista » Tue Mar 29, 2016 9:27 pm

Memix wrote:Oh super! Hvala obema za tako izcrpne informacije. Bom poslala Juretu in seveda se javiva, ko bova vedla tocno kdaj bova prisla pa tudi, ko bom vedla kaj tocno namerava vzeti s sabo. :) Res hvala, super ste! :D
Živjo,

sam igram Warhammer fantasy oz the 9 age, če ga zanima me lahko klikneš in se zmenimio za kakšno igro ;)

Lp Miha

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests