Iskanje soigralcev: X-Wing
Re: Iskanje soigralcev: X-Wing
Ne potrebujes kart, predvsem pa ce si na zacetku. Saj imamo vsi na telefonu squadron builderje, pa lahko pogledamo 

Im kdo čas za kako igro v lukni enkat od ponedeljka do srede popoldne?
We exist to cease.
A tole je že kaj bližje produkciji?evilork wrote:S kolegom sva začela pripravljat/dizajnirat battle mate za X-wing. Kmalu bova dobila prvo prototipno v Slovenijo. Vse je "hand made", kar pomeni, da ni bilo od nikoder kopirano in v večini izrisano z Illustratorjem. V planu imava narediti še nekoliko manj klasične podlage za X-wing (puščavska tatooine scena, death star s koridorji, itd...). Če bo vse potekalo, kot sva si zamislila, bi morala do konca aprila imeti podlage že na voljo za prodajo. Prilagam vam en mali teaserček (del trenutnega vesoljskega prototipa):
Za več informacij glede vseh stvari, ki jih delava v okviru "Pillar labs" pa lahko sledite na: https://www.facebook.com/Pillar-labs-67 ... 7/?fref=ts .
Lp, Milči

Prototip mata smo dobili, samo ni bil čisto po naših pričakovanjih, tako da delamo na kar konkretnih popravkih ilustracije trenutno
.

Ker vidim da je za ob petkih težko dobit X-Wing soigralca me zanima, če je kdo zainteresiran igrat kak drug dan med tednom popoldne? Playmat imam, kar rabim je plac in nasprotnika 

jz in moja bi rada sprobala x wing. bi nama kdo posodil figure pa mal razlozu pravila, da odigrava kksno igro na tobacni, da vidiva ce nama igra vsec?
Živjo,
jaz lahko razložim. Sicer na tobačni že dolgo nisem bil in niti ne vem, če X-wing tam "živi".
Običajno se zmenim za špil v Črni Luknji ali Dobri potezi. Če ti druga lokacija ni problem, se lahko zmenimo za en termin, dobim še kolega, postavimo dva playmata, posodim figure, razložim, malo zraven odigram, pa bo

sva ze probala v tem lokalu nama ne sede igra. bi pa jaz sprobal star wars rebellion ce imas?
X-Wing samo z osnovnim setom ne pokaže vsega, kar igra zmore. Če si še kdaj za ponovitev z večjo izbiro, sporoči

SW Rebellion pa žal nimam. Nekaj časa sem imel izposojeno, če jo še kdaj dobim, ti javim.
Ima kdo čas za kako igro ta četrtek popoldne v potezi?
We exist to cease.