Search found 938 matches

by lord_blackfang
Fri Jan 18, 2019 2:35 pm
Forum: Barvanje Modeliranje Konverzije
Topic: A Tale of Many Warlords - 2019
Replies: 6
Views: 56

Re: A Tale of Many Warlords - 2019

Mislim pobarvat 2k pik Nurgle Maggotkin, ampak Start Collecting v prvi etapi mi ne bi zneslo, ker se zdajle ne da undercoatat.
by lord_blackfang
Fri Jan 18, 2019 11:54 am
Forum: Barvanje Modeliranje Konverzije
Topic: A Tale of Many Warlords - 2019
Replies: 6
Views: 56

Re: A Tale of Many Warlords - 2019

Darkangel wrote:
Fri Jan 18, 2019 11:13 am
oz, se kar prijavljam z necroni.
Kaj boš delal pa ostalih 11 mesecev? :P
by lord_blackfang
Thu Jan 17, 2019 12:41 am
Forum: Barvanje Modeliranje Konverzije
Topic: Blazo's WIP
Replies: 958
Views: 134740

Re: Blazo's WIP

Aha, a od njih nabavljaš plastične profile? Oglašujejo jih kot ABS, ne polistiren. A se normalno lepi?
by lord_blackfang
Wed Jan 16, 2019 10:38 pm
Forum: Barvanje Modeliranje Konverzije
Topic: Blazo's WIP
Replies: 958
Views: 134740

Re: Blazo's WIP

Kaj so te zavoji? Menda ne tiste modularne slamice za pijačo?
by lord_blackfang
Tue Jan 15, 2019 11:56 pm
Forum: Končani Izdelki / Galerija
Topic: Vitrina končanih figur
Replies: 11
Views: 166

Re: Vitrina končanih figur

Lepi gozdovi lepo gorijo! :D
by lord_blackfang
Mon Jan 14, 2019 12:45 am
Forum: Barvanje Modeliranje Konverzije
Topic: The Path of Now and Forever: fotodokumentacija dveh desetletij nebarvanja neke zbirke
Replies: 375
Views: 48618

Re: The Path of Now and Forever: fotodokumentacija dveh desetletij nebarvanja neke zbirke

Še usnje in kovino washam pa konc. Se kar pozna, da skoraj eno leto nisem resno barval.

Image
by lord_blackfang
Sun Jan 13, 2019 4:20 pm
Forum: Barvanje Modeliranje Konverzije
Topic: Blazo's WIP
Replies: 958
Views: 134740

Re: Blazo's WIP

Hja, sam se rdeči na zeleni strogo izogibam, ker vedno povleče na božične okraske.
by lord_blackfang
Thu Jan 10, 2019 1:04 am
Forum: Warhammer 40.000
Topic: 3x Vindicator + Advance + Linebreaker (referee please)
Replies: 6
Views: 107

Re: 3x Vindicator + Advance + Linebreaker (referee please)

Po tej logiki Orbital bombardmenta ne more izvajat SM Captain Warlord v Termie armorju z 2x CCW - ker nima ranged weapona ni možen predpogoj "instead of shooting" - guy can't shoot. Guy can shoot, samo nima s čim. Do situacije bi prišlo, če bi guy npr. pobegnil iz combata. Dobro, bombardment ima it...
by lord_blackfang
Wed Jan 09, 2019 7:26 pm
Forum: Warhammer 40.000
Topic: 3x Vindicator + Advance + Linebreaker (referee please)
Replies: 6
Views: 107

Re: 3x Vindicator + Advance + Linebreaker (referee please)

V bistvu primerjava z Bombardmentom ni umestna, ker je slednji "instead of shooting" ability in moraš biti sposoben streljati, da ga uporabiš, čeprav potem izstrelek ne prileti iz figure, ki uporablja strategem. Linebreaker pa sam nima omejitev in samo naloži novo omejitev "cannot shoot" ob uporabi,...